KAM26

Ambalaža 6 - 12 kg

PREHRAMBENA RJEŠENJA

KAMAB 26

POBOLJŠAVA TEKSTURU VOĆA
POVEĆAVA ROK TRAJANJA

KAMAB 26 je idealno biostimulans rješenje za poboljšanje kvalitete proizvodnje, kako voćaka tako i povrća, ukrasnog i aromatičnog bilja. Zahvaljujući KK tehnologiji, koja jamči brzu i učinkovitu apsorpciju hranjivih tvari u biljkama, KAMAB 26 ispravlja prehrambenu neravnotežu povezanu s kalcijem, magnezijem i kalijem. Njegova uravnotežena formula s optimalnim omjerom ova tri elementa pomaže u rješavanju prehrambenih poremećaja, pospješuje optimalan razvoj ploda, poboljšava njegovu veličinu, konzistenciju i organoleptička svojstva. Primjena KAMAB 26 u ranim fazama rasta ploda poboljšava njegovu konzistenciju zahvaljujući homogenoj raspodjeli kalcija unutar ploda, što poboljšava njegovu mehaničku otpornost i produljuje rok trajanja nakon berbe.

Kultura Trenutak primjene Doza/hektaru*
Grapes Preventivno: 3-4 primjene od zametanja plodova do veraisona (promjene boje); po potrebi ponoviti primjenu 10-15 dana prije berbe ili kod pojave predisponirajućih stanja
Kurativno: pri pojavi prvih simptoma; ponavljati svakih 7-10 dana dok simptomi ne nestanu
Preventivno: 4Kg
Kurativni: 6 kg
Jabučasto voće (Quince, Apple, Pear) 2-3 primjene svakih 10-12 dana, od zametanja ploda do promjera ploda do 40 mm
4-6 Kg
Kiwifruit 3-4 primjene svakih 10-12 dana, od cvatnje do promjera ploda do 40 mm
4-6 Kg
Koštuničavo voće (Apricot, Cherry, Nectarine, Peach, Plum) 2-3 primjene, od zametanja plodova do varijante (promjena boje)
4-6 Kg
Strawberries 2-3 primjene od zametanja plodova, svakih 10-12 dana
4-6 Kg
Avocado e Mango 3-4 primjene: prije cvatnje, početak cvatnje, puna cvatnja, kada su plodovi na 10% konačne dimenzije
4-6 Kg
Mali plodovi (Raspberry, Blueberry, Blackberry, Currant) 3-4 primjene, od predcvatnje svakih 10-12 dana
4-6 Kg
Plodovito povrće (Watermelon, Cucumber, Eggplant, Melon, Pepper, Tomato, Zucchini, Pumpkin) 2-3 primjene, od predcvatnje svakih 10-15 dana
4-6 Kg
Lisnato povrće (Chicory, Lettuce, Radicchio, Rocket, Escarole, Celery, Spinach) 3 aplikacije:
1° primjena: 7 dana nakon presađivanja
2° primjena: 7-10 dana nakon prethodne
3° primjena: 8 dana prije berbe
4-6 Kg
All crops 2-3 primjene, svakih 10-12 dana, od zametanja ploda do promjera ploda do 40 mm
4-6 Kg
All crops 1-2 primjene, prije cvatnje
4-6 Kg
Kultura
Doza/hektaru
  • Grapes
    Preventivno: 4Kg
    Kurativni: 6 kg
    Preventivno: 3-4 primjene od zametanja plodova do veraisona (promjene boje); po potrebi ponoviti primjenu 10-15 dana prije berbe ili kod pojave predisponirajućih stanja
    Kurativno: pri pojavi prvih simptoma; ponavljati svakih 7-10 dana dok simptomi ne nestanu
  • Jabučasto voće (Quince, Apple, Pear)
    4-6 Kg
    2-3 primjene svakih 10-12 dana, od zametanja ploda do promjera ploda do 40 mm
  • Kiwifruit
    4-6 Kg
    3-4 primjene svakih 10-12 dana, od cvatnje do promjera ploda do 40 mm
  • Koštuničavo voće (Apricot, Cherry, Nectarine, Peach, Plum)
    4-6 Kg
    2-3 primjene, od zametanja plodova do varijante (promjena boje)
  • Strawberries
    4-6 Kg
    2-3 primjene od zametanja plodova, svakih 10-12 dana
  • Avocado e Mango
    4-6 Kg
    3-4 primjene: prije cvatnje, početak cvatnje, puna cvatnja, kada su plodovi na 10% konačne dimenzije
  • Mali plodovi (Raspberry, Blueberry, Blackberry, Currant)
    4-6 Kg
    3-4 primjene, od predcvatnje svakih 10-12 dana
  • Plodovito povrće (Watermelon, Cucumber, Eggplant, Melon, Pepper, Tomato, Zucchini, Pumpkin)
    4-6 Kg
    2-3 primjene, od predcvatnje svakih 10-15 dana
  • Lisnato povrće (Chicory, Lettuce, Radicchio, Rocket, Escarole, Celery, Spinach)
    4-6 Kg
    3 aplikacije:
    1° primjena: 7 dana nakon presađivanja
    2° primjena: 7-10 dana nakon prethodne
    3° primjena: 8 dana prije berbe
  • All crops
    4-6 Kg
    2-3 primjene, svakih 10-12 dana, od zametanja ploda do promjera ploda do 40 mm
  • All crops
    4-6 Kg
    1-2 primjene, prije cvatnje

Sastav

ukupni_dušik
10%
nitratni_dušik
10%
ukupni_kalij
5%
kalij_toplj_voda
5%
kalcij_ukupno
10%
kalcij_toplj_voda
10%
magnezij_ukupni
2%
magnezij_toplj_voda
2%
ukupni_bor
0.10%
borna_toplj_voda
0.10%

Kemijsko-fizikalna svojstva

TEKUĆINA

gustoća_specifična_težina
1.50
ph
7.4
provodljivost
1210
Kako koristiti
  • Folijarna gnojidba
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.